TAke away

Hos DREWSENS tilbyder vi også vores smagfulde tapas anretninger som TAKE AWAY, prisen er gennemskuelig og smagen er i top.

Prøv vores tapas del Dia til 165,- pr. person eller se vores tapas menu her.

Ring og bestil på 88 77 86 86 eller på mail info@drewsens-vinbar.dk

TAKE AWAY FRA DREWSENS

Hos DREWSENS tilbyder vi også vores smagfulde tapas anretninger som TAKE AWAY, prisen er gennemskuelig og smagen er i top. Prøv vores tapas del dia til kr. 165.- pr. person eller bestil fra vores menukort, som du finder under menu. Her er der rig mulighed for at få en lækker middag stablet på benene med masser af tapas take away i Silkeborg. Vi tilgodeser dine ønsker til middagen og skræddersyr den helt rigtige tapasanretning til dig og din næste begivenhed, så du kun skal koncentrere dig om at skabe en god og hyggelig atmosfære for dine gæster.

TAPAS TAKE AWAY I SILKEBORG OG OMEGN

Vi garanterer, at der er tapas take away, til enhver smag hos os. Vi har noget til de kræsne, de madglade og til dem, der godt kan lide, når det er lidt ekstra lækkert.

Vores tapas anretninger er sammensat med øje for en særlig smagsoplevelse, hvor vi har kræset om de helt små detaljer, som du helt sikkert vil kunne smage i vores tapas take away.

TAKE AWAY SILKEBORG

Når du sammensætter en tapas take away menu hos DREWSENS kan du være sikker på, at der er sørget for det hele. Muligheden for at bestille vin fra den bedste vinbar i Silkeborg er der også. Her foreslår vi, at du kommer en tur forbi vores hyggelige café for at opleve den gode atmosfære og smage både menuen og vinen, før du bestemmer dig for hvilken sammensætning, du tager med hjem til dit næste arrangement eller festlige affære. Du kan frit vælge af vores nøje udvalgte vine i vores vinkort og vi står selvfølgelig klar til at vejlede dig, så du opnår den bedste løsning på baggrund af de ønsker, du måtte have til din næste tapas.

TAPAS UD AF HUSET SILKEBORG

Hos DREWSENS har du også mulighed for at kunne bestille Tapas ud af huset til et lidt større event, i Silkeborg, eller et andet sted i Midtjylland. Vi er leveringsdygtige på tapas ud af huset op til de fleste lejligheder. Giv os et kald på telefonen eller send en mail, så finder vi ud af en tapas-løsning som passer til dit næste ud-af-huset arrangement.