Konference, møde og firmafest

Beliggende i Det Gamle Rådhus på Silkeborg Torv er kombinationen af god forplejning, professionel betjening og nye smukke lokaler populær. Vore lokaler kan indrettes, så de danner den ideelle ramme om møder fra 8-30 personer. 

HOLD JERES NÆSTE MØDE HOS DREWSENS

Beliggende i Det Gamle Rådhus på Silkeborg Torv er kombinationen af god forplejning, professionel betjening og nye smukke lokaler populær. Vore lokaler kan indrettes, så de danner den ideelle ramme om møder fra 8-30 personer.

Mødepakke består af:

Morgenbræt med kaffe/the*
Frugt, nødder og isvand under mødet *
Frokost tapas med en genstand **
Eftermiddagskaffe og kage ***

MORGENMØDE 150,- *

I tidsrummet kl. 8.00-11.00

HALVDAGSMØDE 350,- **

I tidsrummet kl. 8.00-13.00

HELDAGSMØDE 450,- ***

I tidsrummet kl. 8.00-16.00

Mødelokale Silkeborg med unik historie

Drewsens er lokaliseret i det gamle rådhus i Silkeborgs bymidte. Bygningen stod færdig i 1857 og var indtil halvfjerdserne hjemsted for rådhuset og byrådet. I 1975 var de dog alle flyttet til det nye rådhus, hvorfor den gamle bygning omdannet til Silkeborg byret, en funktion som det havde indtil år 2007, hvor byretten rykkede ud. I 2012 blev bygningen renoveret og nu huser den bl.a. B&O forretningen og Drewsens. Med andre ord er der i sandhed tale om nogle historiske mødelokaler i hjertet af Silkeborg.

MØDE UD AF HUSET

Det kan ofte være en rigtig god idé at tage et møde ude i byen, det er der forskellige grunde til. Den første og væsentligste værende, at det er ude af huset. De sædvanlige omgivelser, kan af og til have en tendens til at give de “sædvanlige” resultater. Et møde ude af huset kan give inspiration til nye processer og nye resultater som følge af dette. Helt i tråd med dette, kan et møde ude af huset skabe mere arbejdsglæde og mere motivation for at præstere – den mentale opladning kan risikere at holde rigtig lang tid, selv efter mødet er sluttet. Ligeledes kan et møde, som ikke er det sædvanlige sted, give en helt anden ro end der ville være til et møde i jeres normale lokaler – det er bare sværere at få fat i jer, så der vil være mulighed for fordybelse på et andet niveau end der ellers ville være det.

Hvis ro, fokus og arbejdsglæde er noget, som skal være en del af jeres næste møde, så tag gerne fat i os hos DREWSENS. Så finder vi en løsning der passer til jeres behov. Vi har blandt andet en rigtig lækker forplejning, som du kan læse mere om nedenfor.

Mødelokale Silkeborg med GOD FORPLEJNING

Skal du bruge mødelokale i hjertet af Silkeborg, så er Drewsens et oplagt sted. Med en kombination af rigtig god kaffe og gode faciliteter i inspirerende omgivelser, er Drewsens et sikkert valg af mødelokale. Der er flere forskellige muligheder for forplejning under mødet, alt efter om der er tale om et morgenmøde, et halvdagsmøde eller et heldagsmøde i Silkeborg. Til halvdagsmøderne og heldagsmøderne hører der vores berømte tapas til, og til heldagsmøderne er der også kaffe kage inkluderet.

Lokalerne hos Drewsens kan også bruges som konferencelokaler til lidt større forsamlinger. Giv os et kald, hvis du planlægger en konference i Silkeborg, så kan vi tage en snak om mulighederne for at booke lokalerne hos Drewsens til konferencebrug.