Julefrokost I SILKEBORG

Skal det være en smagsfuld og elegant julemenu til din julefrokost? Så skal det være hos DREWSENS!
Vi har sammensat en unik julemenu oplevelse til din julefrokost!

Drewsens Julemenu 2020

JULEFROKOST A’LA DREWSENS

Kom og hold årets intime julefrokost hos Drewsens eller bestil julemenuen som take-away.

JULEFROKOST MENUEN ER BESTÅENDE AF:

Snacks

Laks fra Katrinedal & julekrydderier
Stegte sild, løg og rug

Drewsens julepølse fra Pølsemagerier, grov sennep & kål
And, tyttebær & persille

Julens dessert

* Julefrokost menuen er forberedt så den kan serveres i forskellige heats med forretter, hovedret og dessert eller som en samlet tapas oplevelse.

* Prisen er pr. person. min 2 kuverter

JULEFROKOST MENU PRIS (min. 2 pers)

VINMENU PRIS PR. PERS (3 glas)

350 KR

225 KR

Julefrokost i Silkeborg – Bedst hos DREWSENS

Går du og overvejer at holde en lidt utraditionel julefrokost i Silkeborg eller og omegn i år, så har vi hos DREWSENS den helt rigtige tapas juleanretning til dig. Vores juletapas er inspireret af den traditionelle julefrokost, med et twist.

Blandt de små tapasretter finder du blandt andet både sild, sylt og and, og retterne er sammensat, så du får den bedste smagsoplevelse i hver bid. DREWSENS julefrokost i Silkeborg har således stadig bevaret nogle af de traditionelle ingredienser, der hører sig til en rigtigt julefrokost, men har givet den en opgradering anno 2018.

Julefrokost Silkeborg

Julefrokost er rigtig hyggeligt, særligt hvis du vælger at holde den i et af vores smukke lokaler. Men vi ved, at planerne kan være mange i den travle juletid, derfor har vi også gjort det muligt for dig at bestille din juletapas som take away, så du kan holde din julefrokost i Silkeborg derhjemme. Hvis du ønsker vores lækre juletapas menuer som mad ud af huset, foreslår vi, at du kommer en tur forbi vores café eller ringer til os, så vi sammen kan sammensætte lige præcis den juletapas menu, som passer til dig og dine juleønsker. Alle vores tapas julemenuer er selvfølgelig inkl. det gode brød og olivenolie.

Gør lidt ekstra ud af jeres julefrokost i år

Til vores jule tapas menuer ud af huset kan du også bestille snacks & charcuterie, sødt og lidt ekstras. Vi leverer både vores enkelte retter og vores allerede sammensatte tapasmenu DREWSENS ‘Tapas del navidad’ som take away. Ønsker du at bestille vores tapas del navidad, skal der minimum bestilles til 2 personer. Julefrokost i Silkeborg bliver i år en helt anden og anderledes smagsoplevelse, hvis den bestilles fra DREWSENS lækre jule tapas menu.