PERSONDATAPOLITIK

Som bruger af DREWSENS er du anonym. Det vil sige, at vi ikke automatisk registrerer nogen oplysninger, som kan identificere dig. Men når du lægger en ordre, oplyser du en række informationer om dig selv. Blandt andet navn, e-mail adresse og telefonnummer. Disse informationer bruger vi til at få produkterne korrekt frem til dig. Hvis du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev, bruges oplysningerne desuden til at sende dig nyheder og gode tilbud.

Nogle af disse oplysninger falder ind under begrebet persondata. I forbindelse med de nye EU-persondataforordning (GDPR). Disse oplysninger opbevares i op til 5 år, hverefter oplysninger slettes, med mindre der stadig er aktive kundeforhold.

Oplysninger om ordrer og brugerinformation opbevares i op til 5 år for at kunne fremvise regnskaber til SKAT på forlangende.

Ingen kundeoplysninger videregives til tredjepart. Det er kun ovenstående grupper af medarbejdere, der kan se og hente oplysningerne.

DREWSENS indsamler oplysninger med det formål, at kunne levere det bestilte materiale samt bogføre korrekt til SKAT. Ønsker du information om, hvad vi har registeret på dig, kan du kontakte os via vores kontaktformular. Ønskes oplysninger slettes, vil vi ud fra EU-persondataforordningens gældende regler få fjernet alle oplysninger inden for den af EU udstedte tidshorisont.