AFTEN Tapas HOS DREWSENS

Hos DREWSENS serverer vi aften tapas kl. 18.00 fra torsdag til lørdag. Sammensæt din egen aften oplevelse, hvis du blot er lækkersulten eller vælg vores Tapas del Noche menu. Kom til en hyggelig aften med veninderne, gutterne eller kæresten – Vi ses på DREWSENS!

TAPAS & SNACKS

Fra kl. 18.00 – 21.00

Burts kartoffel chips

20,-

Saltede mandler, ølpølser fra pølsemageriet & spanske oliven

70,-

Fransk sadiner, løg & citron

125,-

røget hellefisk fra katrinedal

125,-

Charcuterie, ost & dyp

135,-

italiensk skinke, trøffel & ristet brød

125,-

Foie gras (100g), piment gele & mandler

215,-

drewsens tatar, mayo & kartoffelchips

135,-

bressaola, clara friis pære & balsamico

125,-

Sødt & ost

Chokolade bar med bær & crumble

65,-

Ostetallerken med sødt & sprødt

95,-

dagens sødt – forhør ved personalet

Drewsens ”Tapas del noche ”

Fra kl. 18.00 – 21.00
Start jeres aften på den bedste vis!

Apertif

– Et glas bobler eller en cocktail

fra 65,-

MENU

Lad kokken overraske jer med en udsøgt tapas menu
Her vil i få serveret seks unikke retter til jeres aften på drewsens.

Skal bestilles af hele bordet

Pris pr. person (min. 2 pers.)

vinmenu PR. PERS. (3 glas)

350,-

225,-

tAPAS SILKEBORG: BEDST HOS DREWSENS

Tapas i Silkeborg er lig med hygge, små lækre retter og socialt samvær, som alt sammen bliver bundet sammen af det gode brød. Brødet er grund ingrediensen i vores tapas, for med godt brød er udgangspunktet for en lækker ret allerede lagt. Oven på det gode brød, har vi et hav af fantastisk tilbehør, der gør brødet til tapas.

TAPAS PÅ SILKEBORG TORVET

Hos DREWSENS gør vi op med den traditionelle stil inden for tapas og har sammensat vores egne specialiteter. Tapas specialiteterne er komponeret i en symfoni af forskellige lækre elementer, der forsyner retten med hver deres kvalitet. Vores tapas restaurant i Silkeborg sætter dine smagsløg på prøve, giver dig smagsoplevelser, som er lidt udover det sædvanlige, og så er vores tapas i Silkeborg et rigtig godt samlingspunkt for hygge og samvær med godt selskab.

TAPAS MENUER – FROKOST OG AFTEN

Vi har mange forskellige tapasretter på vores menukort, både som frokost og aftenmenuer, og du kan sammensætte dem, som du ønsker det. Vores frokostmenuer byder blandt andet på sprøde rejer med dild og frisk citron, smagfuld rillettes, hjemmelavet hønsesalat samt lufttørret skinke og krydret salami. Aftenmenuen for tapas i Silkeborg byder på DREWSEN’s “Tapas del noche”, som prydes af en smagfuld varmrøget laks fra Katrinedal, dagens lune tapas, kikærter, manchego ost og en frisk mango/passions dessert.

Tapas kommer oprindeligt fra Spanien og historierne om dens oprindelse er mange. En af disse går tilbage til 1200 tallet, hvor historien fortæller at den Spanske konge (Alfonso d.10.) dengang ikke brød sig om overdreven fuldskab. Derfor påbød han alle landets kroer og tavernaer, at de absolut måtte servere fast føde til deres øl, hvorfor Tapas blev født. Ovenstående historie er muligvis sand, men det mest sandsynlige bud vil nok være, at Tapas kommer fra Mauernes tid i Sydspanien, hvor de tog traditionen med at forkæle gæster med småretter, med fra det arabiske. Således findes der lignende gastronomiske oplevelser hele vejen rundt om middelhavet – værd at nævne er den græsk-tyrkiske “meze” og italienernes egen antipasti.

Hvor end de lækre spanske retter startede er det dog sikkert og vist, at de i dag aldrig har været mere populære eller med mere variation.