AFTEN Tapas HOS DREWSENS

Hos DREWSENS serverer vi aften tapas kl. 19.00 fra mandag til lørdag. Sammensæt din egen aften oplevelse, hvis du blot er lækkersulten eller vælg vores Tapas del Noche menu. Kom til en hyggelig aften med veninderne, gutterne eller kæresten – Vi ses på DREWSENS!

 

SNACKS & Appetizers

Passer godt sammen med et glas vin inden maden

Burts kartoffel chips

20,-

Saltede mandler & spanske oliven

55,-

Charcuterie & ost

125,-

Brød & to typer dyp

55,-

Forretter

Fra kl. 18.00 – 21.00

Røget hellefisk med citronmayo & hasselnød

125,-

Skaldyrssalat med karse & lime

95,-

Perlehøne terrine med pistacie & dijon

105,-

Foie gras(100G) med piment gele & mandel

215,-

Hovedretter

Chorizo fra Olmeda med kikærter 

135,-

Vol au vent med & vinter fricasse

165,-

Tartar med mayo & kartoffelchips

135,-

Sødt & ost

Chokolade bar med bær & crumble

75,-

Mango bar med havtorn & æble

75,-

Gode danske oste med sødt & sprødt

125,-

Drewsens ”Tapas del noche ”

Fra kl. 18.00 – 21.00
Start menuen på den bedste måde

Apertif

-Spanske økologiske bobler & snacks-

100,-

Drewsens aftenmenu med 3 retter:

FORRET

-RØGET HELLEFISK MED CITRONMAYO & HASSELNØD-

HOVEDRET

-CHORIZO FRA OLMEDA MED KIKÆRTER-
SAMT 
-VOL AU VENT MED VINTER FRICASSE-

DESSERT

-MANGO BAR MED HAVTORN & ÆBLE-

Menuen er inkl. det gode brød samt olivenolie

Pris pr. person (min. 2 pers.)

vinmenu PR. PERS. (3 glas)

350,-

225,-

tAPAS SILKEBORG: BEDST HOS DREWSENS

Tapas i Silkeborg er lig med hygge, små lækre retter og socialt samvær, som alt sammen bliver bundet sammen af det gode brød. Brødet er grund ingrediensen i vores tapas, for med godt brød er udgangspunktet for en lækker ret allerede lagt. Oven på det gode brød, har vi et hav af fantastisk tilbehør, der gør brødet til tapas.

TAPAS PÅ SILKEBORG TORVET

Hos DREWSENS gør vi op med den traditionelle stil inden for tapas og har sammensat vores egne specialiteter. Tapas specialiteterne er komponeret i en symfoni af forskellige lækre elementer, der forsyner retten med hver deres kvalitet. Vores tapas restaurant i Silkeborg sætter dine smagsløg på prøve, giver dig smagsoplevelser, som er lidt udover det sædvanlige, og så er vores tapas i Silkeborg et rigtig godt samlingspunkt for hygge og samvær med godt selskab.

TAPAS MENUER – FROKOST OG AFTEN

Vi har mange forskellige tapasretter på vores menukort, både som frokost og aftenmenuer, og du kan sammensætte dem, som du ønsker det. Vores frokostmenuer byder blandt andet på sprøde rejer med dild og frisk citron, smagfuld rillettes, hjemmelavet hønsesalat samt lufttørret skinke og krydret salami. Aftenmenuen for tapas i Silkeborg byder på DREWSEN’s “Tapas del noche”, som prydes af en smagfuld varmrøget laks fra Katrinedal, dagens lune tapas, kikærter, manchego ost og en frisk mango/passions dessert.

Tapas kommer oprindeligt fra Spanien og historierne om dens oprindelse er mange. En af disse går tilbage til 1200 tallet, hvor historien fortæller at den Spanske konge (Alfonso d.10.) dengang ikke brød sig om overdreven fuldskab. Derfor påbød han alle landets kroer og tavernaer, at de absolut måtte servere fast føde til deres øl, hvorfor Tapas blev født. Ovenstående historie er muligvis sand, men det mest sandsynlige bud vil nok være, at Tapas kommer fra Mauernes tid i Sydspanien, hvor de tog traditionen med at forkæle gæster med småretter, med fra det arabiske. Således findes der lignende gastronomiske oplevelser hele vejen rundt om middelhavet – værd at nævne er den græsk-tyrkiske “meze” og italienernes egen antipasti.

Hvor end de lækre spanske retter startede er det dog sikkert og vist, at de i dag aldrig har været mere populære eller med mere variation.