Vores Morgenmad

Hos DREWSENS står vi klar med morgenmad og kaffe kl 8.00 fra mandag til fredag og kl 10.00 om lørdagen. Sammensæt din egen morgen oplevelse, hvis du er sulten eller blot lækkersulten så er der helt sikkert noget for dig! Brug os før du skal på arbejde eller til arbejde, sammen med ungerne, veninden eller til nøds manden- Vi ses på DREWSENS!

Drewsen Morgenmad

Fra kl. 08.00 – 11.00

Godmorgen brunch

INDEHOLDER LAKS FRA KATRINEDAL, ØKOLOGISK YOGHURT, FRISK FRUGT, SKINKE, OST, ÆG, MARMELADE, BRØD, RUGBRØD & SMØR

135,- PR. PERS

(MIN. 2 PERSONER)

Ekstras

YOGHURT MED FRUGT, HONNING & CRUMBLE

45,-

ØKOLOGISK GLUTENFRI GRØD

45,-

SMILENDE ÆG MED SMØR & RUGBRØD

35,-

LAKS MED SYLT OG CITRON

95,-

SPELTBOLLE ELLER RUGBRØD

20,-

GLUTENFRIT KNÆKBRØD

35,-

ØKOLOGISK SMØR

5,-

MARMELADE FRA ALAIN MILLIAT

10,-

KOGT GRILLET ITALIENSK SKINKE

15,-

TOMME DE SAVOIE OST

10,-

Morgenmad: Silkeborg

Leder du efter et lækkert sted at nyde din morgenmad i Silkeborg? Så er Drewsens i Centrum et godt valg. Vi kan præsentere et lækkert udvalg af morgenmad til fornuftige priser og i smukke omgivelser i den gamle rådhusbygning.

Vores udvalg af morgenmad er gennemsyret af vores ønske om kvalitetsprodukter og en stor passion for klassisk dansk morgenmad. Er du på udkig efter morgenmad i Silkeborg og tager et smut forbi Drewsens, så vil du blive mødt af et lækkert udvalg af grød, boller og yoghurt. Med til bollerne hører der naturligvis pålæg, og her kan vi byde på alt det klassiske på et dansk morgenbord. Det være sig honning og marmelade, ost og skinke plus meget mere.

MORGENMAD I HJERTET AF SILKEBORG

Med lokationen i hjertet af Silkeborg, kan du spise morgenmad i det gamle rådhus. De friske råvarer bliver leveret fra lokale leverandører. Det er altså et morgenmad, som emmer af historie og af Silkeborg.

Slå en tur forbi Drewsens inden mødet, inden toget eller inden arbejde – vi er sikre på, at du vil få en god oplevelse. Vi har ligeledes et solidt udbud af kaffe og te, som du kan nyde til din morgenmad på Drewsens silkeborg.