Vores Morgenmad

Hos DREWSENS står vi klar med morgenmad og kaffe kl 8.00 fra mandag til fredag. Sammensæt din egen morgen oplevelse, hvis du er sulten eller blot lækkersulten så er der helt sikkert noget for dig! Brug os før du skal på arbejde eller til arbejde, sammen med ungerne, veninden eller til nøds manden- Vi ses på DREWSENS!

Drewsen Morgenmad

Fra kl. 08.00 – 11.00

Yoghurt Med frugt, honning & crumble

45,-

Stoats grØd med Æble & kanel

35,-

SpeltBolle Med SmØR

25,-

Ekstras

Marmelade

10,-

Honning

5,-

OSt

10,-

Skinke

15,-

Smør

5,-

Nutella

20,-

Rugbrød

20,-

Drewsens Knækbrød

35,-

Frisk Frugt

15,-

Morgenmad: Silkeborg

Leder du efter et lækkert sted at nyde din morgenmad i Silkeborg? Så er Drewsens i Centrum et godt valg. Vi kan præsentere et lækkert udvalg af morgenmad til fornuftige priser og i smukke omgivelser i den gamle rådhusbygning.

Vores udvalg af morgenmad er gennemsyret af vores ønske om kvalitetsprodukter og en stor passion for klassisk dansk morgenmad. Er du på udkig efter morgenmad i Silkeborg og tager et smut forbi Drewsens, så vil du blive mødt af et lækkert udvalg af grød, boller og yoghurt. Med til bollerne hører der naturligvis pålæg, og her kan vi byde på alt det klassiske på et dansk morgenbord. Det være sig honning og marmelade, ost og skinke plus meget mere.

MORGENMAD I HJERTET AF SILKEBORG

Med lokationen i hjertet af Silkeborg, kan du spise morgenmad i det gamle rådhus. De friske råvarer bliver leveret fra lokale leverandører. Det er altså et morgenmad, som emmer af historie og af Silkeborg.

Slå en tur forbi Drewsens inden mødet, inden toget eller inden arbejde – vi er sikre på, at du vil få en god oplevelse. Vi har ligeledes et solidt udbud af kaffe og te, som du kan nyde til din morgenmad på Drewsens silkeborg.