Vores Kaffe

Der er kaffe. Og så er der kaffe. Hos DREWSENS værner vi om håndbrygget kaffe af høj kvalitet, som du er velkommen til at nyde i vores café eller tage med på vejen. DREWSENS har et stort udvalg af forskellige typer kaffe fra Stiller’s Coffee udelukkende brygget på de bedste bønner. Vores mælk er den lækre Jersey fra Thise og vi har naturligvis også flere vegetabilske alternativer til din kaffe.

Kaffe

Espresso

30,-

Cafe latte

40,-/45,-

Flat white

40,-

Cappuccino

40,-

Cortado

35,-

Americano

35,-

Stempelkande

90,-

moccacino

45,-

iskaffe

chokolade-, vanilje- eller karamelsirup

50,-

THE & KAKAO

Cocoon te

Herbal Blend (kamille), Green Quince (æble), Earl Grey

30,-

Varm kakao med fløde

45,-

Chai latte

45,-

Ekstras

Ekstra shot

5,-

Sirup

Chokolade, vanilje eller karamel

5,-

Havre eller mandel

5,-

Klippekort til 10x Espresso to-go

150,-

Klippekort til 10x Kaffe/Te/chokolade to-go

300,-

Drewsens kaffe silkeborg

Skal du nyde en god kop kaffe i godt selskab, så er Drewsens et godt bud på en god placering. Med den unikke placering i bymidten i Silkeborg er Drewsens det oplagte valg af kaffebar i Silkeborgs bymidte. Placeringen af Drewsens kaffebar er ikke bare en hvilken som helst. Den er nemlig placeret i bymidten af Silkeborg, i det gamle rådhus.

Som en af Silkeborgs mere kendte bygninger, har den dannet ramme for mangt en tår kaffe. Kaffen vi serverer er en af de bedste kopper kaffe i Silkeborg – vi bruger nemlig kun de bedste bønner i brygningen. Om du er til sort, til latte, til cappuccino, til en kop te eller Kakao, så kan du trygt komme en tur på Drewsens vin, tapas og kaffebar i Silkeborg bymidte.

DREWSENS KAFFEBAR I SILKEBORG

Vi har gjort espressoen billigere, hvis du køber 10 – således får du det til blot 100 kr. Espresso er blandt andet rigtig godt til at sikre en god start på morgenen. Det er en god opkvikker til at sætte dagen igang og sikre at du får det maksimale ud af den.

Nyd den evt. sammen med vores lækre morgenmad.