Drewsens ELEGANTE JULEmenu 2020 

Årets julemenu fra Drewsens er lavet for at vække fordums minder og for at skabe nye. Med omhu og respekt for julens traditioner har vi sammensat en elegant julemenu tilsat et twist a la Drewsens.

Drewsens Julemenu 2020

JULEMENU A’LA DREWSENS

Du kan nyde årets julemenu fra Drewsens i huset eller bestille julemenuen som take-away!

MENUEN ER BESTÅENDE AF:

Snacks

Laks fra Katrinedal & julekrydderier
Stegte sild, løg og rug

Drewsens julepølse fra Pølsemagerier, grov sennep & kål
And, tyttebær & persille

Julens dessert

* Julemenuen er forberedt så den kan serveres i forskellige heats med forretter, hovedret og dessert eller som en samlet tapas oplevelse.

* Prisen er pr. person. min 2 kuverter

JULE MENU PRIS (min. 2 pers)

VINMENU PRIS PR. PERS (3 glas)

350 KR

225 KR

Julemenu SILKEBORG: BEDST HOS DREWSENS

Julefrokost i Silkeborg er lig med god stemning, lækker vin og hyggelige rammer, som alt sammen bliver bundet sammen af en elegant julemenu. Traditioner og minder er grund ingrediensen i vores julemenu, for julefrokost hos Drewsens er skabt for at vække gode minder. Vi har sammensat en smagsfuld julemenu til dig og dine kære som du kan spise hos Drewsens eller bestille som take-away.

JULEMENU PÅ SILKEBORG TORVET

Hos DREWSENS gør vi op med den traditionelle stil inden for julemenuer og har udvalgte vires foretrukne specialiteter. Jule specialiteterne er sammensat i en harmonisk symfoni af forskellige elegante elementer, der forsyner hver ret med hver deres unikke kvalitet. Vores julefrokost restaurant i Silkeborg sætter dine smagsløg på prøve, giver dig smagsoplevelser, som er lidt udover det sædvanlige, og så er vores julemenu i Silkeborg et rigtig godt samlingspunkt for julehygge og samvær med godt selskab.

ÅRETS JULEMENU I SILKEBORG

December betyder julefrokost og julehygge hos Drewsens! Kom og fejr julen med kollegaerne, vennerne eller familien til en intim og eksklusiv julefrokost hos Drewsens på Torvet i Silkeborg. Vi sørger for julestemningen, mad der tilfredsstiller smagsløgene,