Drewsens JULEmenu 2019 som takeaway
Nyd en hyggelig aften i godt selskab med en lækker og smagfuld tapasmenu fra Drewsens:
Nyd en hyggelig aften i godt selskab med en lækker og smagfuld tapasmenu fra Drewsens:
Bestil vores lækre julemenu som take-away!
Stegt sild med kompot & rug
Laks fra Katrinedal med julekrydderier
And med rødkål & knas
Julegris med tyttebær & æbler
Aftenens dessert eller ost
Menuen er inkl. Det gode brød og olivenolie
Menuen er forberedt så den kan serveres i forskellige heats med forretter, hovedret og dessert/ost eller som en samlet tapas oplevelse.
MENUPRIS 275,-
VINMENU 225,- (4 glas)
Pr. person. min 2 kuverter
Tapas i Silkeborg er lig med hygge, små lækre retter og socialt samvær, som alt sammen bliver bundet sammen af det gode brød. Brødet er grund ingrediensen i vores tapas, for med godt brød er udgangspunktet for en lækker ret allerede lagt. Oven på det gode brød, har vi et hav af fantastisk tilbehør, der gør brødet til tapas.
Hos DREWSENS gør vi op med den traditionelle stil inden for tapas og har sammensat vores egne specialiteter. Tapas specialiteterne er komponeret i en symfoni af forskellige lækre elementer, der forsyner retten med hver deres kvalitet. Vores tapas restaurant i Silkeborg sætter dine smagsløg på prøve, giver dig smagsoplevelser, som er lidt udover det sædvanlige, og så er vores tapas i Silkeborg et rigtig godt samlingspunkt for hygge og samvær med godt selskab.
Vi har mange forskellige tapasretter på vores menukort, både som frokost og aftenmenuer, og du kan sammensætte dem, som du ønsker det. Vores frokostmenuer byder blandt andet på sprøde rejer med dild og frisk citron, smagfuld rillettes, hjemmelavet hønsesalat samt lufttørret skinke og krydret salami. Aftenmenuen for tapas i Silkeborg byder på DREWSEN’s “Tapas del noche”, som prydes af en smagfuld varmrøget laks fra Katrinedal, dagens lune tapas, kikærter, manchego ost og en frisk mango/passions dessert.
Tapas kommer oprindeligt fra Spanien og historierne om dens oprindelse er mange. En af disse går tilbage til 1200 tallet, hvor historien fortæller at den Spanske konge (Alfonso d.10.) dengang ikke brød sig om overdreven fuldskab. Derfor påbød han alle landets kroer og tavernaer, at de absolut måtte servere fast føde til deres øl, hvorfor Tapas blev født. Ovenstående historie er muligvis sand, men det mest sandsynlige bud vil nok være, at Tapas kommer fra Mauernes tid i Sydspanien, hvor de tog traditionen med at forkæle gæster med småretter, med fra det arabiske. Således findes der lignende gastronomiske oplevelser hele vejen rundt om middelhavet – værd at nævne er den græsk-tyrkiske “meze” og italienernes egen antipasti.
Hvor end de lækre spanske retter startede er det dog sikkert og vist, at de i dag aldrig har været mere populære eller med mere variation.
Vi har udvidet vores åbningstider i hele December og står klar til at servere smagfulde vine, lækre tapas og god kaffe i hyggelige og stilfulde omgivelser.
UGE 48
Søndag den 1.12 kl. 11.00-16.00
UGE 49
Søndag den 8.12 kl. 11.00-16.00
UGE 50
Søndag den 15.12 kl. 11.00-16.00
UGE 51
Mandag d. 16.12 - onsdag 18.12 fra kl. 08.00-19.00
Søndag d. 22.12 fra kl. 10.00-19.00
UGE 52
Mandag den 23.12 kl. 10.00-17.00
Tirsdag den 24.12 - torsdag den 26.12 LUKKET
Søndag den 29.12 kl. 11.00-16.00
UGE 1
Mandag den 30.12 kl. 10.00-17.30
Tirsdag den 31.12 kl. 10.00-13.00