Jule Tapas

Herunder finder du vores jule tapasmenu for 2019.
Menuen kan bestilles i hele november og december måned. Velbekomme!

Drewsens Jule Tapas

Fra kl. 12.00 – 17.00/18.00 – 21.00

FISKEN

95,-

salaten

65,-

tataren

95,-

fuglen

75,-

osten

85,-

Ekstras

2 typer dyp

35,-

Glutenfri knækbrød

35,-

Drewsen’s brød

20,-

rugbrød

20,-

Smør

5,-

SNACKS & CHARCUTERIE

Burts KARTOFFEL chips

20,-

Blandet charcuterie tallerken

65,-

Saltede mandler & spanske oliven

55,-

Unika gammelknas ost

45,-

Sødt

dagens kage med garniture (spørg betjeningen)

50-

Småkager fra franske la Mère poulard

25,-

DREWSENS JULE TAPAS MENUER

Drewsens ”Tapas del dia”

Fra kl 12.00 – 17.00

LAD KOKKEN SAMMENSÆTTE EN VARIERET TAPAS FROKOST TIL JER. BESTÅENDE AF FIRE FORSKELLIGE DELERETTER INKL. BRØD OG DYP.

– DENNE MENU KAN OGSÅ BESTILLES SOM TAKE AWAY

Menuen er inkl. det gode brød samt smørelse

Pris pr. person (min. 2 pers.)

165,-

Drewsens ”Tapas del NAVIDAD ”

Fra kl 18.00 – 21.00

STEGT SILD MED KOMPOT & RUG

– Stegt sild med toner af jul –

LAKS FRA KATRINEDAL MED JULEKRYDDERIER

– Hver uge får vi fisk hjem fra Katrinedal som bliver til en let forret –

AND MED RØDKÅL & KNAS
Julegris med tyttebÆr & Æbler

– To lækre dele serveringer, vi anretter i skåle og på små fade så i får en spændende tapas oplevelse –

Aftenens dessert ELLER ost

– Afhængig af vind og vejr og vores humør, skifter vi lidt i udvalget –

Menuen er inkl. det gode brød samt olivenolie

Pris pr. person (min. 2 pers.)

vinmenu (4 glas) (Pris pr. PERSON)

275,-

225,-

tAPAS SILKEBORG: BEDST HOS DREWSENS

Tapas i Silkeborg er lig med hygge, små lækre retter og socialt samvær, som alt sammen bliver bundet sammen af det gode brød. Brødet er grund ingrediensen i vores tapas, for med godt brød er udgangspunktet for en lækker ret allerede lagt. Oven på det gode brød, har vi et hav af fantastisk tilbehør, der gør brødet til tapas.

TAPAS PÅ SILKEBORG TORVET

Hos DREWSENS gør vi op med den traditionelle stil inden for tapas og har sammensat vores egne specialiteter. Tapas specialiteterne er komponeret i en symfoni af forskellige lækre elementer, der forsyner retten med hver deres kvalitet. Vores tapas restaurant i Silkeborg sætter dine smagsløg på prøve, giver dig smagsoplevelser, som er lidt udover det sædvanlige, og så er vores tapas i Silkeborg et rigtig godt samlingspunkt for hygge og samvær med godt selskab.

TAPAS MENUER – FROKOST OG AFTEN

Vi har mange forskellige tapasretter på vores menukort, både som frokost og aftenmenuer, og du kan sammensætte dem, som du ønsker det. Vores frokostmenuer byder blandt andet på sprøde rejer med dild og frisk citron, smagfuld rillettes, hjemmelavet hønsesalat samt lufttørret skinke og krydret salami. Aftenmenuen for tapas i Silkeborg byder på DREWSEN’s “Tapas del noche”, som prydes af en smagfuld varmrøget laks fra Katrinedal, dagens lune tapas, kikærter, manchego ost og en frisk mango/passions dessert.

Tapas kommer oprindeligt fra Spanien og historierne om dens oprindelse er mange. En af disse går tilbage til 1200 tallet, hvor historien fortæller at den Spanske konge (Alfonso d.10.) dengang ikke brød sig om overdreven fuldskab. Derfor påbød han alle landets kroer og tavernaer, at de absolut måtte servere fast føde til deres øl, hvorfor Tapas blev født. Ovenstående historie er muligvis sand, men det mest sandsynlige bud vil nok være, at Tapas kommer fra Mauernes tid i Sydspanien, hvor de tog traditionen med at forkæle gæster med småretter, med fra det arabiske. Således findes der lignende gastronomiske oplevelser hele vejen rundt om middelhavet – værd at nævne er den græsk-tyrkiske “meze” og italienernes egen antipasti.

Hvor end de lækre spanske retter startede er det dog sikkert og vist, at de i dag aldrig har været mere populære eller med mere variation.