HANDELSBETINGELSER

Vilkår og betingelser for DREWSENS kaffe, vin & tapas

Disse vilkår og betingelser gælder for alle bestillinger, som du foretager på drewsens-vinbar.dk. Aftaler indgås med komplementarselskabet DREWSENS ApS, CVR 38440101, Torvet 2A, 8600 Silkeborg, e-mail: info@drewsens-vinbar.dk (i det følgende benævnt “DREWSENS”). Disse vilkår og betingelser gælder kun for forbrugere og gælder ikke for forhandlere eller virksomhedsejere/virksomheder.

Sådan fungerer det

Når du har bestilt og betalt for din bestilling på drewsens-vinbar.dk, modtager du en e-mail fra DREWSENS med bekræftelse af, at din online betaling er modtaget samt oplysninger om din bestilling og afhentning. Herefter vil vi sørge for, at din bestilling er klar til afhentning på det under varen angivne tidspunkt. Du skal blot medbringe din bestillings mail eller bestillingsnummer.

Bestillingsoplysninger m.m.

Vi opfordrer dig til at udskrive eller gemme en kopi af disse vilkår og betingelser, dine betalingsoplysninger for online betalingen og e-mail med afsendelsesbekræftelse straks efter modtagelsen, hvis du skulle få brug for at kontakte os med spørgsmål om din bestilling. Hvis du bemærker, at de oplysninger som du har modtaget pr. e-mail, er forkerte, bedes du straks kontakte os, så vi kan rette dem.

Priser

Alle priser er inklusive alle gældende skatter og afgifter. DREWSENS giver ikke momsrefusion på bestillinger afgivet online på drewsens-vinbar.dk. Den pris der er gældende, er den pris, som er anført ved siden af det pågældende produkt på websitet på bestillingsdatoen. Selv om vi forsøger at sikre, at alle priser på vores website er korrekte, kan der opstå fejl. Hvis vi opdager en fejl i prisen på de varer, som du har bestilt, vil vi informere dig om dette så hurtigt som muligt og give dig mulighed for at genbekræfte din bestilling til den rette pris eller annullere den. Hvis vi ikke kan kontakte dig, vil vi betragte bestillingen som annulleret. Hvis du annullerer bestillingen, og du allerede har betalt for varerne, får du hele beløbet refunderet.

Betaling

– Kredit-/betalingskort
Vi accepterer betaling med MasterCard, Visa samt Visa/Dankort. Dit kredit-/betalingskort bliver godkendt til betaling på bestillingstidspunktet. Som en del af denne godkendelsesproces spærrer din bank et beløb på din konto svarende til købsprisen for bestillingen. Spærringen fjernes efter et antal dage, som fastsættes af banken. Du bliver ikke opkrævet betaling for varerne, før de er afsendt.

DREWSENS’s betalingsløsning er baseret på SSL-standarden, hvilket betyder, at de oplysninger, som du afgiver i forbindelse med betalingstransaktionen, krypteres.

Afhentning

Alle bestillinger er klar til afhentning på det under varen angivne tidspunkt.

Afbestilling

Du har mulighed for at annullere din bestilling frem til 7 dage før den planlagte afhentningsdato. Det er ikke muligt at annullere din bestilling mindre end 7 dage før den planlagte afhentningsdato.

Klager

Eventuelle klager håndteres af vores kundeservice i overensstemmelse med den relevante nationale lovgivning.

Du kan klage til DREWSENS ved at ringe til os på tlf. 88778686 eller via e-mail til info@drewsens-vinbar.dk. Ifald det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive klage til Forbrugerklagenævnet, såfremt betingelserne herfor er opfyldt, se www.kfst.dk.

Sådan kontakter du DREWSENS

Hvis du har spørgsmål, kommentarer eller klager, er du velkommen til at kontakte os på telefon 88778686 eller via e-mail info@drewsens-vinbar.dk.

Elektronisk kommunikation

Når du besøger drewsens-vinbar.dk eller sender e-mails til DREWSENS, kommunikerer du elektronisk med DREWSENS. DREWSENS kommunikerer med kunden via e-mail eller ved at lægge beskeder på websitet. Til kontraktmæssige formål accepterer du at modtage elektroniske meddelelser fra DREWSENS og du er indforstået med, at alle aftaler, meddelelser, videregivelser og andre elektroniske meddelelser fra DREWSENS opfylder alle juridiske krav om, at sådanne meddelelser skal være skriftlige. Dette punkt påvirker ikke eventuelle ufravigelige rettigheder, som du måtte have.

Ansvar

DREWSENS påtager sig ikke noget ansvar ud over det, som følger af lovgivningen. DREWSENS kan under ingen omstændigheder gøres ansvarlig for indirekte tab eller følgetab herunder men ikke begrænset til tab eller beskadigelse af data som følge af brug af DREWSENS website.

Forbehold for fejlskrift og udsolgte varer m.v.
Der tages forbehold for fejlskrift, udsolgte varer og forhold, som er uden for DREWSENS’s rimelige kontrol.

Vilkårenes uafhængighed

Såfremt et eller flere af disse vilkår og betingelser anses for retsstridige og ugyldige og dermed ikke kan håndhæves, vil dette ikke påvirke gyldigheden og håndhævelsen af de resterende vilkår og betingelser.

Lovvalg og værneting

Disse vilkår og betingelser er underlagt og fortolkes i overensstemmelse med gældende lovgivning. Eventuelle tvister afgøres således af de ordinære domstole.