DRewsens GAVEKURVE

Omtanke, påskønnelse og forkælelse i én kurv!
Hos DREWSENS i Silkeborg tilbyder vi delikate gavekurve for enhver smag til enhver lejlighed.

 

Se vores DELIKATE udvalg af gavekurve og julekurve

Bestil din julekurv hos Drewsens i dag og afhent i morgen efter 12.00.

Gavekurve

Drewsen Gavekurv

400,00 DKK1.000,00 DKK

GAVEKURVE FRA DREWSENS

Hos DREWSENS tilbyder vi også vores smagfulde lækkeriger som GAVEKURVE, prisen er gennemskuelig og smagen er i top. Prøv vores lille julekurv til 395 kr. eller den store julekurv til 750 kr. Her er der masser af muligheder for at få stimuleret sanserne og tilfredstille smagsløgne med en gavekurv fra Drewsens i Silkeborg.

JULEKURVE I SILKEBORG OG OMEGN

Vi garanterer, at der er julekurve med kræs, til enhver smag hos os. Vi har noget til de kræsne, de madglade og til dem, der godt kan lide, når det er lidt ekstra lækkert. Vores gavekurve er sammensat med øje for en særlig sanse og smagsoplevelse, hvor vi har kræset om de helt små detaljer, som du helt sikkert vil kunne smage i vores julekurve.

FIRMAGAVER SILKEBORG 2020

Skal medarbejderen forkæles er en gavekurv fra Drewsens et godt valg. En delikatesse-gave, en gavekurv, en julekurv med lækkerier – går man aldrig galt i byen med. Alle medarbejdere på arbejdspladsen vil elske at få en lækker gavekurv fyldt med det aller bedste fra Drewsens med kræs fra de lækreste lokale og udenlandske brands. En gavekurv bringer glæde hos medarbejdere og er perfekt til at nyde med familien i de hyggelige juledage. 

GAVEKURVE TIL HAM - LUKSUS GIN FRA DREWSENS

Mangler du en lækker gave til manden, der har alt? Så er en særlig gavekurv med en lækker luksus-gin fra Drewsens, der ikke kun byder på en smagsoplevelse i særklasse, men også en spændende historie, måske det rigtige valg. Drewsens Gin er produceret i samarbejde med #### og byder på en særlig forkælelse til gin-entusiasten. Velkendte nordiske ingredienser gør vores DREWSENS-gin til noget ganske særligt. Den smager af nordens råhed, og selv flaskens design vil med sikkerhed være et samtaleemne, hvor end den serveres. Forkæl livsnyderen, og læg noget fra DREWSENS i din gavekurv

BESTIL EN JULEKURV FRA DREWSENS

Alle vores gavekurve er nøje sammensat for at give den helt rette smagsoplevelse og kvalitet. Ønsker du at sige det med noget andet end blomster, kan du med en gavekurv fra DREWESNS give en unik gave. Hvad det er et gavekort, en gavekurv eller en medarbejdergave, du er på udkig efter, står vi klar med hjælp, hvis du har behov for det. Vi hjælper hver dag en masse mennesker med at stimulere deres smagsløg glæde deres nærmeste. Du er meget velkommen til at kontakte os på telefonnummeret 88 77 86 86. Vi glæder os til at høre fra dig!

GAVEKURVE MED EKSKLUSIV CHOKOLADE OG LÆKKER KRÆS

Skal din gavekurv indeholde en fin og delikat gave til den søde tand, kan vi anbefale vores forførende chokolade og marshmellows julekurv no. 2. Vores lækre kvalitetschokolade fra Chokoladefabrikken Malmö leveres som en del af en gavekurv. Også overraskende marshmellows og kakaodrik fra Barú er en sikker vinder i din gavekurv.

Giv en du holder af en unik smagsoplevelse, der oser af kvalitet og forkælelse for smagsløgene enten i form af et gavekort til Drewsens eller i en gavekurv, hvor du kombinerer chokolade, marshmellows og kakaodrik med andre lækkerier.

Kontakt os for at sammensætte en unik gavekurv efter din helt egen smag og afhent den dagen efter du bestiller. Kun fantasien sætter grænser!